Spa i Bergen sentrum

Mandag 8. mars åpnet Artesia Spa Hotel Norge

Til kraftige vindtak og strålende sol ble snoren klippet over og Artesia Spa Hotel Norge erklært åpent. Etter en prosess som begynte i 2019, kan vi nå endelig glede oss over å kunne tilby en fullverdig spaopplevelse midt i Bergen sentrum.

Artesia ble etablert i 2002 som Norges mest eksklusive trenings- og velværesenter på Majorstuen i Oslo. I 2008 åpnet Artesia Spa Grand Hotel i Oslo. Med Artesia Spa Hotel Norge har vi nå åpnet vår tredje avdeling.

Hotel Norge har siden åpningen i 1885 vært et lokalt og nasjonalt ikon, og drives i dag av Scandic – som ett av deres signaturhoteller. Etter en nylig, fullstendig rehabilitering fremstår det i dag som et 5 stjerners hotell, og kan trygt sies å være Bergens og Vestlandets storstue og samlingssted.

Spa-anlegget består av et lekkert velværebasseng, steambad, badstue og 9 behandlingsrom med totalt 11 senger. Artesia tilbyr et bredt utvalg behandlinger innenfor hud- og kroppspleie, massasje og medisinsk hudpleie – utført av erfarne terapeuter med bred kompetanse.

Artesia Spa Hotel Norge er åpent for alle, og Artesias målsetning er grunnlaget også der: «våre gjester skal oppriktig glede seg til sitt neste besøk!»

Se vårt behandlingsutvalg og book din behandling her. Vi følger de mest omfattende smittevernråd, slik at du skal være trygg hos oss.

Velkommen!

Relaterte innlegg

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Grand hotel
Karl Johans gate 31
0159 Oslo
Vis i Google Maps+47 22 82 50 00grand@artesia.no
Sosialt
Org. nr. 880407112
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no