Yoga-kurs hos Artesia

Denne våren arrangerer vi to ulike yoga-kurs ved vår avdeling på Majorstuen; Vinyasa og Ashtanga. Begge kursene vil pågå i 10 uker i perioden april-juni med profesjonelle og erfarne yoga-instruktører.

Ashtanga

Instruktør: Mina Kristensen

Varighet: 10 uker

Tid: Onsdager kl. 18.00-19.00 f.o.m. 3/4-19/6 (pause i uke 16 og 18)

Sted: Gruppetreningssal hos Artesia i Majorstuveien 36

Pris: 2 000,-

Om kurset:

Dette er en yogatime for alle i alle aldre, uansett om du har erfaring fra yoga tidligere eller ikke. Timen er dynamisk og basert på ashtanga yoga, der det blir fokus på å lære de grunnleggende yoga-stillingene, pust og teknikk. Dette er en liten gruppe (maks 10 plasser) og gir derfor også muligheten til individuell veiledning, og de ulike øvelsene tilrettelegges etter behov.

Det er mange fordeler med å trene yoga. Yoga kan bidra til å bygge styrke og økt bevegelighet i kroppen, redusere stress, forhindre skader og smerter, samt bedre søvn. Yoga passer også veldig godt som et supplement til annen type trening.

Instruktør er Mina Kristensen. Hun har solid utdannelse innen yoga, mange års kontinuerlig praksis og mye undervisningserfaring. Hun underviser både ashtanga yoga og dynamisk yoga til daglig, og mener at yoga skal være for alle.

Vinyasa

Instruktør: Helene Ramm

Varighet: 10 uker

Tid: Tirsdager kl. 19.00-20.00 f.o.m. 2/4-11/6 (pause i uke 16)

Sted: Gruppetreningssal hos Artesia i Majorstuveien 36

Pris: 2 000,-

Om kurset:

Vinyasa er en dynamisk, fysisk og kreativ yoga-form. Det legges vekt på pust, fokus og tilstedeværelse. Første del av timen vil ha et dynamisk fokus hvor vi bruker hele kroppen gjennom styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Siste halvdel vil preges av avspenning og avslapping for å løsne opp i spenninger, og koble av mentalt.

Instruktør er Helene Ramm. Hun underviser i Vinyasa og Ashtanga yoga, med utdanning fra India og Oslo. Helene har selv praktisert i mange år, og ser på yoga som et fantastisk supplement til annen trening. Hun underviser med en kreativ og leken stil som er tilpasset alle nivåer, og er opptatt av hvordan yoga kan bidra til god mental helse.

For påmelding, ta kontakt med majorstuen@artesia.no eller ring oss på 22 82 50 00.

Påmeldingen er bindende, og gjeldende for hele kursets varighet. Kursavgiften betales i resepsjonen på første kursdag. Gjennomføring av kurset forutsetter minimum fem påmeldte per kurs, og maks antall påmeldte er ti deltakere per kurs. Førstemann til mølla!

Relaterte innlegg

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Grand hotel
Karl Johans gate 31
0159 Oslo
Vis i Google Maps+47 22 82 50 00grand@artesia.no
Sosialt
Org. nr. 880407112
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no