Du befinner deg nå på Artesia Spa Grand Hotel. Bytt til Artesia Majorstuen eller Artesia Spa Hotel Norge

Artesia Bedrift

Artesia er et kompetansesenter bestående av trenere og terapeuter med lang utdannelse og erfaring. Vårt mål er å bidra til at våre bedriftskunder får motiverte, friske og energiske medarbeidere gjennom riktig fysisk aktivitet og behandling. Artesias tjenester gir et komplett bedriftstilbud som inkluderer både fysioterapi, massasje, osteopati, gruppetrening og kurs.

Fysioterapi

Våre meget dyktige og erfarne fysioterapeuter tilbyr forebyggende arbeidsrelatert behandling, og vi garanterer behandling innen 48 timer. Ved skader hos og behov for opptrening av ansatte er det spesielt gunstig at våre fysioterapeuter kan tilby et kombinert behandlings- og opptreningstilbud; dette øker effekten og kan redusere sykemeldinger.

Innenfor fysioterapi kan vi tilby både kjøp av klippekort for behandling i Artesias lokaler på Majorstuen og fastpris på hel og halv dag ute hos bedrift. Fysioterapi er fradragsberettiget for bedriften og skattefritt for den ansatte.

Massasje

Massasje er ikke kun velgjørende, men også forebyggende mot blant annet muskel- og slitasjeskader. Våre massører har et bredt kompetanseområde, og tilpasser behandlingen etter behov.

Innenfor massasje kan vi tilby både kjøp av klippekort for behandling i Artesias lokaler på Majorstuen eller Grand Hotel samt fastpris på hel og halv dag ute hos bedrift. Massasje er fradragsberettiget for bedriften og skattefritt for den ansatte.

Osteopati

En osteopat ser på kroppen som en helhet, og forsøker alltid å finne sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til deg som pasient. Vår terapeut er i tillegg til osteopat, massasjeterapeut og bruker teknikker som tøyning, massasje og leddmobilisering i kombinasjon med øvelser og kunnskapsformidling som del av behandlingen. Innenfor osteopati kan vi tilby kjøp av klippekort for behandling i Artesias lokaler på Majorstuen.

Gruppetrening

Vi skreddersyr fellestreninger for bedriftens ansatte tilpasset bedriftens ønsker og behov. Våre erfarne Artesia-trenere vil legge opp motiverende, morsom og effektiv løpetrening eller styrketrening, eller en kombinasjon.

Gruppetrening gjennomføres sesongbasert etter forespørsel, og kan settes opp enten i Artesias lokaler på Majorstuen (maks 10 pers.), i bedriftens lokaler eller utendørs, f.eks. i Frognerparken. Vi syr også gjerne sammen et eget treningsopplegg for bedriftens ansatte frem mot spesielle løp og konkurranser. Ved gruppetrening opererer vi med fastpris.

Kurs

Vi setter gjerne opp egne kurs for din bedrift, etter bedriftens ønsker og behov. Vi anbefaler maks 10 deltakere for å kunne sikre at alle skal få individuell oppfølging og best utbytte. Vi garanterer profesjonelle og erfarne instruktører, enten det er yoga, pilates, selvforsvar eller annen preferert trening.

Kurs gjennomføres i Artesias lokaler på Majorstuen. Ved kurs opererer vi med fastpris.

Er din bedrift interessert?

Send oss en e-post dersom din bedrift er interessert i å få motiverte, friske og energiske medarbeidere!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Grand hotel
Karl Johans gate 31
0159 Oslo
Vis i Google Maps+47 22 82 50 00grand@artesia.no
Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
07:00 - 21:00
07:00 - 21:00
07:00 - 21:00
07:00 - 21:00
07:00 - 21:00
08:00 - 20:00
08:00 - 18:00
Sosialt
Vi tar forbehold om eventuelle prisendringer.
Org. nr. 880407112
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no