Du befinner deg nå på Hotel Norge. Bytt til Grand Hotel eller Majorstuen

Vi åpner spa i Bergen!

Vi kunngjør med stor glede at Artesia skal ekspandere! Etter en prosess som startet i 2019, har vi nå signert kontrakt med prominente og totalrenoverte Hotel Norge i Bergen om å drive spa-anlegget der, og åpner dørene i mars 2021.

Artesia ble etablert i 2002 som Norges mest eksklusive trenings- og velværesenter på Majorstuen i Oslo. I 2008 åpnet vi Artesia Spa Grand Hotel i Oslo, og Artesia har i dag et meget sterkt merkenavn. Med 3 separate spa-anlegg blir vi nå en kjede i øvre segment, med ca. 80 ansatte - alle med god skolering og bred kompetanse innenfor sine fagfelt.

Hotel Norge har siden åpningen i 1885 vært et lokalt og nasjonalt ikon, og drives i dag av Scandic – som ett av deres signaturhoteller. Etter en nylig, fullstendig rehabilitering fremstår det i dag som et 5 stjerners hotell, og kan trygt sies å være Bergens og Vestlandets storstue og samlingssted. Spa-anlegget fullføres i disse dager og består av et lekkert velværebasseng, steambad, badstue og 9 behandlingsrom med totalt 11 senger.

Artesia har med lang erfaring et bredt utvalg behandlinger innenfor hud- og kroppspleie, massasje og medisinsk hudpleie, og vil tilby tilsvarende spabehandlinger i Bergen som i Oslo.

Artesia Spa Hotel Norge vil være åpent for alle, både for gjester fra hotellet og gjester utenfra, og Artesias målsetning er grunnlaget også der: «våre gjester skal oppriktig glede seg til sitt neste besøk!»

Allerede nå kan du kjøpe gavekort til en – eller flere - du synes fortjener en avslappende spa-dag i eksklusive omgivelser, i Oslo eller i Bergen. Og husk at i disse krevende pandemi-tider gjelder det mer enn noen gang: «det er ikke luksus å ta vare på seg selv; det er nødvendig». Vi følger de mest omfattende smittevernråd, slik at du skal være trygg hos oss.

Dette er et stort, gledelig og spennende løft for Artesia og oss alle. Vi gleder oss til å åpne dørene, og til å ta deg godt imot – nå også i Bergen!

Ledige stillinger

Til Artesia Spa Hotel Norge søker vi etter:

  • Massører
  • Hud- og kroppsterapeuter
  • Fotterapeuter

Dette ser vi etter:

Vi søker positive, arbeidsomme og pliktoppfyllende personer til å jobbe ukedager, helger, ved ferie eller når sykdom inntreffer. Artesia er en kompetansebedrift med et bredt utvalg behandlinger. Det er ønskelig at du har noen års erfaring, tilleggskurs eller annen relevant kompetanse.

Terapeutene skal utføre sine faglige oppgaver som selvstendig næringsdrivende og må være medlem i relevant forbund.

Send en søknad til emily@artesia.no. Søknader vil behandles fortløpende.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
06:45 - 21:30
06:45 - 21:30
06:45 - 21:30
06:45 - 21:30
06:45 - 20:00
09:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Sosialt
Org. nr. 880407112
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no
Vi tar forbehold om eventuelle prisendringer.