Caudalíe

Artesia er ny Flagshipstore for franske Caudalíe

Artesia har inngått et samarbeid med Caudalíe som er et godt kjent hudpleiemerke med sitt opphav i Frankrike. Caudalíes produkter er naturlige, og basert på druekjerner fra vinproduksjonen ved en biodynamisk drevet vingård i Bourdeaux.

I disse kjernene finnes svært effektive antioksidanter og ingredienser, og produktene er helt uten parabener. Caudalíe er et komplett konsept av produkter til både ansikt, kropp og hår, og inneholder følgende:

Drue-polyfenoler som er planterikets mest effektive antioksidanter og som bekjemper frie radikaler (UV, forurensning, stress etc.) som er skyld i 80% av aldringen i huden.

Resveratrol fra vindruestilken som stimulerer kollagen og elastin produksjonen. Stanser glykolisering (som forårsaker dype rynker), reparerer dype rynker og øker hudens fasthet.

Viniferine fra vindruesaft som er svært effektiv mot alle typer pigmentforandringer og som gir glød til huden.

Produktene har blitt svært godt mottatt, og har oppnådd høy status blant både forbrukere og make-up artister verden over.

Hos Artesia kan du nå få egne spesialbehandlinger til både ansikt og kropp utført med Caudalíe-produkter, samt muligheten til å kjøpe med deg dine favoritter hjem.

Se vår behandlingsmeny for booking.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Grand hotel
Karl Johans gate 31
0159 Oslo
Vis i Google Maps+47 22 82 50 00grand@artesia.no
Sosialt
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no