Du befinner deg nå på Artesia Majorstuen. Bytt til Artesia Spa Grand Hotel eller Artesia Spa Hotel Norge

Om Artesia Majorstuen

Hos oss kan du gjennomføre en tøff treningsøkt, ta deg en svømmetur, senke skuldrene i våre fasiliteter eller få en deilig spabehandling. Alt på ett og samme sted.

Artesia ble etablert i 2002 av Anne Sofie R. Stenmarck og har i dag ca. 85 ansatte. I 2008 ble Artesia Spa på Grand Hotel i Oslo etablert, og 8. mars 2021 åpnet Artesia Spa Hotel Norge i Bergen.

Vi tror på:
Skal du ta vare på andre, må du også ta vare på deg selv.

Vårt mål er:
At våre medlemmer og gjester oppriktig skal glede seg til sitt neste besøk!

Artesia Trening

Vi tilbyr medlemskap i vårt eksklusive treningssenter på Majorstuen. Et Artesia-medlemskap gir deg tilgang til alle våre fasiliteter på Majorstuen.

Her finner du motstrømsbasseng, og styrketreningsrom med et bredt utvalg av apparater og frivekter. Vi tilbyr også flere ulike gruppetimer, samt spesialtilpassede kurs inne og ute.

Våre velrenommerte Artesia-trenere er blant de høyest kvalifiserte og mest erfarne i bransjen, og sørger for at du får maksimal effekt av treningen.

Artesia Medlem

For å benytte deg av spa- og treningsanlegg, gruppetimer og våre Artesia-trenere må du først melde deg inn. Som Artesia-medlem får du en rekke fordeler, blant annet 15% rabatt på spa-behandlinger. Les mer om medlemskap og fordeler  her.

Artesia Spa

Artesia Spa tilbyr alt innen ansikts- og kroppsbehandlinger, ulike typer massasje samt fotpleie og pedikyr utført av våre velutdannede og erfarne Artesia-terapeuter. Vi tilbyr også spa-fasiliteter som oppvarmet basseng, jacuzzi, kaldkulp og steambad. Artesia Spa Majorstuen er åpent for alle, og holder til sentralt på Majorstuen.

Administrasjonen

Ketil H. Stenmarck, Daglig leder Artesia AS

‍ketil@artesia.no

Ketil er utdannet siviløkonom fra Handelshøjskolen i København og har Master i finans og teoretisk statistikk fra London School of Economics. Han har jobbet mange år i bank i Norge og utlandet, sist som Banksjef og Head of Corporate Finance i Christiania Bank London. Han har siden 1998 vært selvstendig næringsdrivende og har en rekke styreverv og eierposisjoner i selskaper innenfor næringsmidler, helse, eiendom og IT.  Ketil har vært daglig leder i Artesia siden 2008.

Alle fakturahenvendelser sendes til ketil@artesia.no.

Charlotte Svaheim, Fagansvarlig Trening & Fysioterapi, Artesia Majorstuen

charlotte@artesia.no

Charlotte er utdannet fysioterapeut fra Hanzehogeschool van Groningen i Nederland, og har spesialistkurs i muskulære smertesyndromer og triggerpunktbehandling. I løpet av 14 gode år i Artesia har hun opparbeidet seg hele 13.000 timers erfaring som trener. I 2020 tok hun over som fagansvarlig for trening & fysioterapi.

Rikke Friis Berg, Fagansvarlig Spa, Artesia Majorstuen

rikke@artesia.no

Rikke har 13 års arbeidserfaring innen fotterapi og hudpleiefaget. Hun er utdannet ved Rosenvilde Videregående Skole og CIDESCO Hudpleieakademiet. Rikke har jobbet på Artesia siden 2008 og har siden 2013 vært fagansvarlig og teamleder for Artesia Spa Majorstuen.

Emily Cooke Frantzen, Resepsjonsansvarlig, Artesia Majorstuen

emily@artesia.no

Emily har gått studiespesialiserende på Bjerke Videregående Skole. Hun studerte kultur, psykologi & tverrkulturell kommunikasjon på Gateway College, Bali i 2010. Emily startet i Artesia i 2011 som resepsjonist, og overtok som resepsjonsansvarlig på Artesia Grand Hotel i 2014.

For spørsmål vedrørende booking eller kjøp av gavekort, vennligst kontakt majorstuen@artesia.no.

Kjersti Thomassen, Markedsansvarlig, Artesia AS

kjersti@artesia.no

Kjersti har en bachelor i reklame og merkebygging fra Markedshøyskolen i Oslo. Hun var ferdig utdannet i 2011, og har bakgrunn fra mediebyrå og forlagsbransjen. Kjersti begynte i rollen som markedsansvarlig i Artesia i 2018.

For spørsmål vedrørende booking eller kjøp av gavekort, vennligst kontakt majorstuen@artesia.no.


Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
06:45 - 21:30
06:45 - 21:30
06:45 - 21:30
06:45 - 21:30
06:45 - 20:00
09:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Sosialt
Org. nr. 880407112
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no
Vi tar forbehold om eventuelle prisendringer.