På tide med litt egenpleie? Vi har åpent!

Få en velfortjent time-out hos oss.

Artesias to avdelinger har åpnet for fullt. Både trenings- og spa-fasiliteter samt café er kan nå benyttes som normalt. Våre terapeuter gleder seg til å gi deg en god og velfortjent spa-behandling med fokus på både din og vår trygghet.

Artesia tar Folkehelseinstituttets råd om smittevern på alvor. Vi gjør flere tiltak fra vår side, og har også noen oppfordringer til våre kunder.

Artesia vil ikke ta imot kunder som har feber, symptomer på luftveisinfeksjon eller som er omfattet av plikt til karantene eller isolering.

Det skal holdes minimum 1 meters avstand mellom kundene, de ansatte og andre ansattes kunder. Vi oppfordrer derfor våre kunder til å komme presis til avtalen sin, gjerne 5 min. før behandling.

Vi oppfordrer våre kunder til å vaske hendene godt før behandling (det er lagt til rette for dette).

Artesia vil ha gode rutiner for hyppig rengjøring generelt, og rengjøring av utstyr i behandling vil foregå på samme trygge måte som tidligere. Behandling gjennomføres i adskilte behandlingsrom som desinfiseres nøye og strukturert mellom hver kunde. Håndklær og laken brukt i behandling byttes som vanlig mellom hver kunde, og vaskes på 85 grader.

Vi er svært opptatt av at det skal være trygt å komme på behandling hos oss, og ser frem til å se deg her igjen.

Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Book din time-out her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter, tips og tilbud.

Takk! Du abonnerer nå på vårt nyhetsbev.
Oops, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen
Grand hotel
Karl Johans gate 31
0159 Oslo
Vis i Google Maps+47 22 82 50 00grand@artesia.no
Sosialt
Org. nr. 880407112
Copyright © 2016 – 2019 Artesia.no